Thursday, 20 October 2011

18/10/11 - dah lama tidak membuat pertemuan adik beradik at last dpt jugak meet up! hihi. bila sampai je alamanda, nak keluarkan duit. plan nak mkn mcd je la sbb ade around RM150 je dlm akaun. then sekali aeman and suhail menyemak jugak nak tgk aku keluarkan duit sekali terpampang kat screen RM2,634.03. pergh! rasa nak menjerit tgk! duit ptptn aku yg ada problem before ni dah masuk! at last okay! org lain ptptn dah habis aku baru nak dapat. semua sbb salah isi form num akaun. haha. dorg kemain suka lagi sampai tumbuk2 tiang. rezeki korg la kan. haha. terus keluarkan RM300 then pegi shoot makan TGI Friday, aeman ckp TGI Tuesday! haha. dah lama janji nak belanja dorg TGI Friday sebenarnya. their dream comes true :) sampai je TGI Friday waiter tu pun bagi menu. masing2 pitam tgk menu. maklum lah, 1st time makan kat sini okay. admit it! haha.


lepas tu makanan and minuman pun sampai. lepas tu makan la as usual aeman and suhail mesti berebut2 nak masing2 punya makanan. haha. kelakar korang ni. okay dah tiba masanya nak mintak bil! haa ambik kau RM146.95 taw!





lepas tu ktorg tgk 3D Movie. lepas tu shopping sikit. aku beli sandle Roxy and purse Fossil. yehaaa! sukaaaaaaaa! boleh tahan la harga purse aku RM239. haa, habis duit i nokk! haha.



lepas tu ktorg pegi karoake 1 jam. habis tu ambik2 gambar jap.




lepas tu pegi lepak2 mcd makan2 ice cream sampai la pukul 10 baru balik. lama betul. masa kat mcd dah nak balik ni banyak plak drama semua aeman punya pasal! tak guna betul. haha. okay dah! sampai rumah mama pun baru balik meeting. aku pun cakap la. ma! tu aeman dgn suhail. sorg lagi tak ada selalu keluar berempat. haha. mama pun tanya dorg, apa khabar? haha. dorg pun baikkkk. mau tak baik dah kenyang rasa duit aku 1 hari  ni. haha. okay tu je laa. sampai kita jumpa lagi. syg mereka2 ini! byeeeeee :)

No comments:

Post a Comment