Wednesday, 5 June 2013

Im yours and you are mine. We are together as ONE :)

Alhamdulillah. . .

Our couple ring :)

Hai blogger! Lama tak update. Malas la nak buat karangan panjang2. Hahaha. Haaa, segan nak cerita sebenarnya tapi saje je la kan. Hehe. Muhammad Naquib Nasrulllah Abd Wahid? Dulu form 2 and form 3 2007 2008 I dengan dia. 29/5/2007 untill 4/10/2008. So lepas je ktorg break dia still sabar tunggu I sampai la sekarang. Well, sepanjang tunggu I dalam masa 4 tahun ni bukan senang untuk dia. Penyiksaan, penderitaan, kesakitan, pengorbanan kesabaran yang tinggi amatlah diperlukan. But yes! He did well. Dalam masa 4 tahun ni jugak ktorg banyak kali lost banyak kali gaduh itu ini but end up dia memang ada. Congrats sayang sebab sabar and sanggup berkorban sampai macam tu sekali. Nak dipendekkan cerita, 13 May 2013 pukul 9 suku malam macam tu, dia propose I balik. Hahaha mcm nak kawin pulak cerita. Setelah 4 tahun, hati I terbukak balik untuk dia. So I ikut je flow ni doa yang baik2 hope ktorg boleh teruskan hubungan ni dengan baik, Insyallah. Cara dia melamar sangat dramatis you all! Selalu malam ktorg akan keluar lepak mana mana. Then malam tu, dia tetiba bawak I pegi tasik Cyberjaya which is tempat tu dulu ktorg suka lepak situ. I was like errr motif pegi situ kan?! Then he just stop his car there then senyum. Then sokay lah I pun nak keluar la kereta tu. Sebelum keluar tu I tgk tangan dia capai seat belakang kereta and I dengar bunyi plastic. I terus macam dapat agak apa yg dia nak ambik tu I terus jerit nama dia, Naquib! Then dia pun bagi la bunga tu and dia suruh baca kad yg ada dalam bunga tu. Then ktorg pun turun la dkt tasik tu. Tasik tu berhadapan dgn bridge Putrajaya. Pemandangan situ sangat cantik and memang romantik habis la cerita dia! Hahaha. Then ktorg pun duduk la dkt kerusi tepi tasik tu. Suddenly, dia melutut depan I and cakap, SUDI TAK YOU TERIMA I BALIK? I terus gelak and suruh dia bangun cepat sebab malu weh! HAHAHAHA. Then dia pun tak keruan tunggu jawapan I kulukilir depan I. Then dia cakap, Nadhrah, cepat la I tunggu jawapan you ni. I just jawap, YEEE! Then dia kata yee apa? I pun jawap la yee SUDI! Hahaha. Oh hmm, i think im ready with it cause I know I memang boleh dengan dia, Insyallah. So hope happy ending! Doakan ktorg okayyyyyy! Eeeee JIWANG GILA NAK MAM AKU RASA TULIS BLOG MACAM NI. HAHAHAHA MESTI ORANG ANNOYING BACA :D

Ni la gambar2 lepas in relationship balik :)

Seee! Flower and card 13/5/13 :)

Yeay dpt flower! Hihi

Taman Wetland Putrajaya :)

Baru balik Vietnam time ni so acah acah tshirt sama la konon. Hihi.  And ktorg buat couple ring :)

Mcd with him and his lil sister Marrissya. Dah macam 1 family pulak. Wakaka.

Dinner at Sushi King with him kakak mama and kak Jaja :)

Im wearing hijab!

Our red sandle :)

No comments:

Post a Comment